Uudistuva johtaminen tulevaisuuden kunnassa - Kuntaliiton tutkimus- ja kehitysjohtaja Jenni Airaksinen Varkaudessa 24. - 25.9.

Uudistuva johtaminen tulevaisuuden kunnassa - Kuntaliiton tutkimus- ja kehitysjohtaja Jenni Airaksinen Varkaudessa 24. - 25.9.

Viimeksi muokattu: 
21.9.2018 15.22
Kuntaliiton tutkimus- ja kehitysjohtaja Jenni Airaksinen on vuosi sitten blogissaan ”Tulevaisuuden kuntia johtavat oppimiskykyiset moniottelijat” pohtinut kunnan johtajuuden merkitystä sekä viranhaltija- että luottamushenkilöperspektiivistä.

”Riippumatta siitä, onko kunnan johdossa pormestari vai viranhaltija tai puhummeko hallituksen puheenjohtajasta tai kunnanjohtajasta, tapahtuu johtaminen ihmisten kanssa ja ihmisten hyväksi”, kirjoittaa Jenni tuolloin.

Maanantaina 24.9. päästään kuulemaan tutkimustuloksia ja Jennin raikkaita ajatuksia, kun hän saapuu Varkauteen puhumaan kaupungin henkilöstölle ja klo 16 alkaen valtuutetuille.

Jenni avaa esityksessään tulvaisuuden kunnan pakostakin uudistuvaa/uudistettavaa johtajuutta ja haastaa ennen kaikkea päättäjiä mukaan pohdintaan, millaisella päätöksentekokulttuurilla tulevaisuuden Varkautta rakennetaan. Hänen mukaansa avainkysymys on, kuinka hallintarakenteilla voidaan tukea politiikan, hallinnon, professioiden ja asukkaiden yhteispeliä?

Tervetuloa osallistumaan ma 24.9. klo 16 -17 kaupungintalolle valtuustosaliin paikan päälle tai videostreamin kautta tästä.

Tilaisuus on avoin yleisölle. Kaupunginvaltuuston kokous alkaa klo 17.00.