Piirrä, maalaa, askartele aiheesta "paloturvallinen joulu" ja voita ajelu paloautolla!

Last modified: 
12.11.2018 12.56

Piirrä, maalaa, askartele aiheesta "paloturvallinen joulu" ja voita ajelu paloautolla!

Varkauden kaupunki ja Pohjois-Savon pelastuslaitoksen Varkauden paloasema kutsuvat kaikki alle 10-vuotiaat piirustuskilpailuun, jonka aiheena on ”paloturvallinen joulu”.

Kilpailu on varkautelainen esiintulo Paloturvallisuusviikolla, jota vietetään valtakunnallisesti 24.11. -1.12.2018.

- Joka päivä kahdeksassa suomalaisessa kodissa syttyy tulipalo ja haluamme nostaa lapsille yhdessä läheisten aikuistensa kanssa pohdintaan, millainen on paloturvallinen joulu, avaa palopäällikkö Ilpo Hartikainen Pohjois-Savon pelastuslaitokselta, Varkauden paloasemalta ajatusta piirustuskilpailun takaa.
- Ajatuksenamme on hyödyntää piirustuskilpailun satoa yhdessä pelastuslaitoksen kanssa vaikka joulukortteina, kertoo Varkauden kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen.

Piirustuksia, maalauksia tai askarteluja voi toimittaa 28.11. saakka kaupungintalon aulapalveluun (A-ovi, klo 9-15) tai pääkirjaston lastenosastolle. Pelastuslaitoksen ja kaupungin edustajista koottu arvovaltainen tuomaristo kokoontuu 29.11. valitsemaan voittajan/voittajat. Voittajat pääsevät Paloturvallisuusviikolla 1.12. ajelulle paloautolla ympäri Varkauden katuja. – Jos oikein hyvä tuuri käy, saatammepa jopa sinistä valoa vilkutella ja testata auton äänimerkkejä, innostaa Ilpo osallistumaan piirustuskisaan.

 

Kilpailun säännöt:

  • Joulukorttikilpailu on tarkoitettu alle 10-vuotiaille (vuoden 2018 aikana 10 vuotta täyttävät).
  • Toteutustapa vapaa.
  • Osallistumalla kisaan kilpailija luovuttaa kuvan käyttöoikeudet kisan järjestäjille, jolla on oikeus käyttää kisaan lähetettyjä kuvia omiin käyttötarkoituksiinsa esimerkiksi kaupungin kotisivuilla ja somekanavissa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Varkauden kaupungille ja Pohjois-Savon pelastuslaitokselle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä ja kuvaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä korvausta. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Varkauden kaupunki ja pelastuslaitos pidättävät itsellään oikeudet muutoksiin.
  • Teoksesta tulee käydä ilmi kilpailijan nimi ja ikä, sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero (numeroon ilmoitetaan mahdollisesta voitosta).
  • Voittajien huoltajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja:

Varkauden kaupunki
markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen, p. 044 444 2516, kaisu.tolvanen@varkaus.fi

Pohjois-Savon pelastuslaitos, eteläinen toimialue
palopäällikkö Ilpo Hartikainen, p. 044 718 8200, ilpo.hartikainen@kuopio.fi