Järjestöjen ja yhdistysten tiedot näkyville Varkaudessa!

Last modified: 
21.11.2018 15.10

Järjestöjen ja yhdistysten tiedot näkyville Varkaudessa!

Varkauden kaupunki on ottanut käyttöön ratkaisun, mikä nostaa Varkauden alueella toimivat yhdistykset näkyviin kaupungin verkkosivuille. Varkauden kaupungin sivuilla näkyvät tiedot nostetaan Pohjois-Savon järjestötietopalvelusta (pohjoissavolaiset.fi).

Järjestöt ja yhteisöt voivat ilmoittaa tietojaan ja toimintaansa täysin maksutta Pohjoissavolaiset.fi – sivustolle. Sivuston ylläpidosta vastaa Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke, jonka toiminnassa opastetaan ja tuetaan tietojen ilmoittamiseen. Ylläpitoon voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tarvittaessa.

Pohjoissavolaiset.fi – sivusto tekee yhteistyötä pohjoissavolaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Varkauden kaupunki on edelläkävijä ja ehti ottaa ensimmäisenä käyttöönsä sivustolta tarjolla olevan leijuke – rajapinnan.

– On kaikkien etu, että järjestöt ilmoittavat tietonsa yhteen paikkaan, josta ne nostetaan näkyviin rajapinnan kautta muille sivustoille. Pohjoissavolaiset.fi – Järjestötietopalvelu on osa valtakunnallista toimeksi.fi – verkkopalvelukokonaisuutta, jonka kehittämisessä rajapinnat sivustolta on huomioitu. Ilmaisia rajapintoja tarjotaan ei-kaupallisille toimijoille vapaasti hyödynnettäväksi. Pohjois-Savossa jatketaan yhteistyön kehittämistä järjestötietopalvelun ja kuntien välillä Sakke-hankkeen toiminnassa. Henna Ovaskainen, Sakke-hankkeesta valottaa.

 

Tarkista Järjestötoiminta Varkaudessa -sivulta, joko yhdistyksesi tiedot ovat mukana! Sivulle pääset suoraan tästä Järjestötoiminta_Varkaudessa.
Tutustu ja tuo tietoja järjestötietopalveluun osoitteessa www.pohjoissavolaiset.fi.

Lisätietoja:
Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelun ylläpito: pohjoissavolaiset@pssotu.fi / p. 044 243 9000.