Hyvän mielen joulukassi -kampanja 19.11.-14.12.2018 - Vielä VIIKKO aikaa osallistua

Last modified: 
10.12.2018 10.49

Hyvän mielen joulukassi -kampanja 19.11.-14.12.2018 - Vielä VIIKKO aikaa osallistua

Varkauden kaupunki, K-Citymarket, Prisma, Tokmann, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varkauden osasto, SPR:n Varkauden osasto, Varkauden ev.lut seurakunta sekä kaupungin sosiaalitoimi ja kotihoito järjestävät Hyvän mielen joulukassi hyväntekeväisyyskampanjan. Kampanjan suojelijana toimii kaupunginjohtaja Hannu Tsupari.

Tee hyvää helposti!
Ota kassi ostoksille mennessäsi K-Citymarketin, Prisman tai Tokmannin aulassa olevasta telineestä.  Kassissa on ostoslista, jossa on esimerkkejä tuotteista. Voit ostaa kassiin haluamasi määrän tuotteita ostoskierroksesi aikana. Maksa ostokset kassalla. Jätä kassi kaupan infopisteeseen. 

Kasseja edelleen toimittavat tahot hakevat kassit kaupoista ja tasaavat tarpeen mukaan kassien sisältöjä ennen lahjoituksen saajalle viemistä. Lahjan saaja huomioidaan kassin sisällön mukaisesti.

Kampanjan kassit on ommeltu kaupungin työpajalla. Myös kassien telineet, jotka ovat kampanjan ajan kaupoissa, on valmistanut työpaja. Näin kampanjassa on huomioitu työllisyys. Kampanjan tavoitteena on osallisuuden, yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen lisääminen sekä hyvän joulumielen tuottaminen.

Kassit ovat valmistettu kaupungin brändivärien mukaisista kankaista ja niihin on painettu kaupungin logo. Kasseja voi myöhemmin käyttää ostoskasseina joten ne ovat myös ekologisia.

Kampanjakassit on jaettu myös kaikille kaupungin luottamushenkilöille ja johtoryhmän jäsenille. Kasseja voi myös ostaa työpajan myymälästä. Näin ollen kasseja on ostoskasseina myös muilla, kuin jouluna lahjan saajilla.

Näytetään yhdessä, että Varkaudessa välitetään lähimmäisestä ja halutaan tuottaa hyvää joulumieltä! 

LISÄTIETOA:
Pia Hedman, työllisyyspalvelujen esimies, puh. 044 444 2505, pia.hedman@varkaus.fi
Helena Pitkänen, talousjohtaja, puh. 044 444 2460, helena.pitkanen@varkaus.fi