Kokemuksellinen hyvinvointikysely Pohjois-Savon kunnissa

Last modified: 
22.1.2019 12.12

Kokemuksellinen hyvinvointikysely Pohjois-Savon kunnissa

Pohjois-Savon kunnissa ja maakunnassa tehdään vuosittain hyvinvointiraportti eli tarkastellaan, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat hyvinvoinnin kehittämiskohteet. Raportin valmistelun tueksi kaivataan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia jokapäiväisestä hyvinvoinnista.

Hyvä varkautelainen, kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi ja vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2019 mennessä!

Vastaa verkkokyselyyn https://my.surveypal.com/kokemus2019 (tai mikäli ei ole internetin käyttömahdollisuutta, täyttämällä paperinen kyselylomake Varkauden pääkirjastolla, uimahallilla tai Kangaslammin yhteispalvelupisteellä). Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Pohjois-Savon maakunnan ja kuntien  hyvinvointiraporttia https://www.hyvinvointikertomus.fi/

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 eur arvoista lahjakorttia kunnan hyvinvointipalveluihin.
Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite/osoite) verkkokyselyn tai paperisen kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään.  Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja kyselystä ja hyvinvointikertomuksesta:
opiskelija Heidi Nieminen, puh: 050 595 1654, heidinie@student.uef.fi ja
Pohjois-Savon maakunnan/ Kuopion kaupungin hyvinvointikoordinaattori, Säde Rytkönen, puh: 044 718 2462, sade.rytkonen@kuopio.fi