Vanha Varkaus-kehittämissuunnitelma syntyy yhdessä toimimalla

Viimeksi muokattu: 
7.11.2019 15.53

Vanha Varkaus-kehittämissuunnitelma syntyy yhdessä toimimalla

Vanha Varkaus - blogi: vanhavarkaus.blogspot.com/

Vanha Varkaus Facebookissa: www.facebook.com/vanhavarkaus/

Videopäiväkirjat Youtubessa: https://www.youtube.com/varkaudenmuseot

Vanha Varkaus-alue on Varkauden historian ydinalueita, kaupungin historia elää Vanhan Varkauden kaduilla, rakennuksissa, tehtaissa ja puistoissa. Kehittyäkseen alue tarvitsee nyt aktiivisia toimenpiteitä. Vanha Varkaus-alueen kehittämisen keskiössä on toki rakennusten säilyminen, mutta myös se, kuinka aluella voidaan asua, yrittää ja toimia. Mitä toimintaa ja toimenpiteitä tarvitsemme, jotta Vanha Varkaus-alue voi tuottaa meille hyvinvointia, palveluita, työpaikkoja ja kuinka se voi välittää kaupunkilaisille merkityksellistä tietoa kulttuuriperinnöstä ja antaa meille luvan tulla ja viipyä meille merkityksellisissä paikoissa?

Lue lisää: www.varkaus.fi/vanha-varkaus

Vanha Varkaus-alueen kehittämissuunnitelmaa toteutetaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa kumppanuuspöytämenetelmällä vuoden 2019 aikana. Suunnitelmaa toteuttamaan on Varkauden museoiden kanssa yhdessä kerätty työryhmä, joka koostuu alueen asukkaista, yrittäjistä ja muista toimijoista. Työryhmä on toiminnassa työrukkanen ja viestinviejä, jotka ovat mukana toiminnassa vapaaehtoisesti, kehittämisintoa pursuen. Vuoden aikana työryhmä järjestää kumppanuuspöytä-keskusteluja, yleisötilaisuuksia ja työpajoja, joista ensimmäinen yleisölle suunnattu tilaisuus järjestetään 20.3. klo 18.00 alkaen Vanhalla Postitalolla.

Työryhmässä ovat mukana seuraavat henkilöt:

Janne Immonen, alueen yrittäjä
Eliisa Moilanen, alueella toimivien yhdistysten aktiivi
Kati Paananen, alueen yrittäjä ja asukas
Teemu Paananen, alueen yrittäjä ja asukas
Jorma Pesonen, alueen asukas

Varkauden museoilta toimintaa koordinoivat yhteisötyökoordinaattori Tytti Härkönen ja museotoimenjohtaja Hanna-Kaisa Melaranta.

Osallistu oikeesti ja tule mukaan kehitystyöhön!

Vanha Varkaus