Uusi mobiilikausilippu Varkauteen ja Joroisiin

Last modified: 
28.2.2019 14.51

Uusi mobiilikausilippu Varkauteen ja Joroisiin

30 päivän Varkaus-Joroinen mobiilikausilippu on myynnissä 1.3.2019 alkaen Savonlinjan Linjalla -sovelluksen kautta. Sovelluksen kautta voi kätevästi ostaa bussilippuja myös Savonlinjan kaukoliikenteen vuoroille, kanta-asiakkaaksi rekisteröityneenä saa käyttöönsä kanta-asiakastarjoukset.

30 päivän Varkaus-Joroinen mobiilikausilippu on myynnissä 1.3.2019 alkaen Savonlinjan Linjalla -sovelluksen kautta, lipun hinta on 85 euroa. Lippu kelpaa Savonlinjan Varkaus-Joroinen -lähiliikennevuoroilla kaikilla pysäkkiväleillä.

Maksuttoman Linjalla-mobiilisovelluksen voi ladata älypuhelimeen sovelluskaupasta. iOS-puhelimiin Apple App Storesta ja Android-puhelimiin Google Play -kaupasta.

Varkaus-Joroinen mobiilikausilippu löytyy Linjalla -sovelluksen paikallisliikenne -osiosta (kuvassa alla). Lippu on voimassa 30 päivää aktivoinnista, aktivointiaikaa on 7 päivää ostotapahtumasta. Jos lippua ei aktivoida, sen voimassaolo lakkaa aktivointiajan päätyttyä

Lipun aktivointi tapahtuu sovelluksen omat liput -osiosta. Asiakas esittää puhelimestaan aktivoidun lipun kuljettajalle, joka rekisteröi tapahtuman rahastuslaitteelle.

Sovelluksen kautta voi kätevästi ostaa bussilippuja myös Savonlinjan kaukoliikenteen vuoroille, kanta-asiakkaaksi rekisteröityneenä saa käyttöönsä kanta-asiakastarjoukset.

Sovelluksen lataamiseen ja lipun ostamiseen liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun info@savonlinja.fi

Tietoa Linjalla -sovelluksesta löytyy Savonlinjan verkkosivuilta osoitteessa https://www.savonlinja.fi/fi/asiakasedut/linjalla-sovellus/

Muihin lipputuotteisiin voi tutustua osoitteessa https://www.varkaus.fi/lipputuotteet