Yhteinen hetki - ota kuva ja osallistu 30.4.2019 mennessä!

Last modified: 
16.4.2019 08.23

Yhteinen hetki - ota kuva ja osallistu 30.4.2019 mennessä!

Tule mukaan toteuttamaan lapsen ja vanhemman yhdessä kokemista hetkistä koottua valokuvanäyttelyä. Kyseessä on yhteisöllisesti toteutettu, digivalokuvista mustavalkokuviksi työstetty näyttely, joka on esillä vuonna 2019 mm. Varkauden neuvolassa, Varkauden kaupungin verkkosivuilla ja Vekara-Varkaus festivaaliviikolla.
 

Kenelle?

Näyttelyn toteuttamiseen voivat osallistua kaikki varkautelaiset alle kouluikäisten lasten vanhemmat tai lasten läheiset. Mustavalkokuviksi muokatut valokuvat esitellään Yhteinen hetki -valokuvanäyttelyssä digitaalisessa muodossa.

Mitä valokuvataan?

Näyttelyn valokuvan toivotaan esittävän lasta yhdessä läheisen henkilön kanssa merkityksellisessä hetkessä. Valokuvattava hetki voi liittyä arkiseen puuhaan, olla erityistä iloa tuottava tai yhdessä lapsen kanssa keksitty aihe. Näyttelyyn voi lähettää yhden kuvan/kuvattava lapsi.

Osallistu näin:

  • Ota merkittävästä hetkestä valokuva tai valitse vanhempi valokuva, joka mielestäsi sopii näyttelyn teemaan.
  • Lähetä valokuva sähköpostilla osoitteeseen: vekara(a)varkaus.fi 30.4.2019 mennessä.
  • Liitä viestiin valokuvaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja valokuvalle antamasi nimi.

PALKINTO

Osallistujien kesken arvotaan kolmelle kuvansa lähettäneelle canvas-taulut ko. kuvista.

Tietosuojaseloste:

Yhteinen hetki –valokuvanäyttelyä varten lähetetyistä valokuvista kootaan näyttelyrekisteri, jossa ovat valokuvien yhteystiedot: valokuvaajan nimi, lähettäjän nimi, jos eri kuin valokuvaaja, puhelin ja sähköpostiosoite. Näyttelyrekisterin yhteystiedot ovat vain näyttelyn koordinoijan hallussa. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tietojen poiston näyttelyrekisteristä voi pyytää ottamalla yhteyttä vekara(a)varkaus.fi, puh. 040 575 0536.

Valokuvanäyttelyn toteuttavat yhteistyössä Varkauden kaupunki,  Lastenkulttuurikeskus Verso ja Vekara-Varkaus