Varkauden uusi SOTE-keskus: Hankkeen kuulumisia

Last modified: 
30.7.2019 15.43

Varkauden uusi SOTE-keskus: Hankkeen kuulumisia

Pääurakoitsija on kesälomien aikana edennyt rakentamisessa aikataulun mukaisesti ja rakennuksen runko on kohonnut jo 4.kerrokseen ensimmäisen lohkon osalta. Rakentamisen ohella hankkeessa on monta rautaa tulessa varsinaisiin rakennuksessa annettaviin palveluihin liittyen.

Uuden SOTE-keskuksen työmaa on kesän aikana edennyt elementtiasennuksissa 1.lohkolla 4.kerrokseen saakka. Parhaillaan käynnissä on mm. lohko 2:sen kellarikerroksen väestönsuojan valutyöt ja elementtiasennukset sekä lohko 1:sen ensimmäisen kerroksen lattianvalutyöt. Terveyskampuksen nettisivuilta voit lukea tarkemmin eri työmaavaiheista viikottain ilmestyvistä tiedotteista.

Rakentamisen ohella hankkeessa on paljon varsinaiseen sote-keskuksen toimintaan liittyviä kokonaisuuksia työn alla. Näitä ovat mm. irtokalustesuunnittelu, IT-järjestelmien suunnittelu sekä eri toimintojen prosessien ja logistiikan suunnittelu. Kaikki edellä mainitut asiat täytyy saada sovitettua yhteen, jotta talossa asioiminen on asiakkaalle helppoa ja henkilökunta voi tehdä työnsä sujuvasti.