Valoa Varkaudessa –teemalla juhlittiin Yrittäjän päivää kolmatta kertaa

Last modified: 
6.9.2019 15.51

Valoa Varkaudessa –teemalla juhlittiin Yrittäjän päivää kolmatta kertaa

Varkauden kaupunki ja Navitas Yrityspalvelut kutsuivat varkautelaiset yrittäjät juhlistamaan valtakunnallista Yrittäjän päivää 5.9. Päivää vietettiin kiitospuheenvuorojen saattelemana Warkaus-salissa melkein satapäisen yrittäjäjoukon kanssa.

 – Varkautelaiset yrittäjät itsessään tuovat Valoa Varkauteen, kiitteli kaupunginjohtaja Hannu Tsupari aloituspuheenvuorossaan toivottaessaan yrittäjiä tervetulleiksi. Hän kertoi myös Varkaudessa tehtyjen investointisuunnitelmien, kuten jo rakenteilla olevan  uuden SOTE-keskuksen ja suunnitteilla olevan lasten tiedepuiston tuovan lisävaloa Varkauteen.

Kaupunginjohtaja toivoi illallisen aikana kuulevansa yrittäjien mielipiteitä syksyn aikana mahdollisesti perustettavasta Varkauden Kaupunkikeskustat –yhdistyksestä.  – Yhdistyksen tehtävänä on kehittää Kauppakatua, Päiviönsaarta ja Savontietä, kiteyttää kaupunginjohtaja yhdistyksen tavoitteita.

Kaupunginjohtaja kertoi myös syksyn 2019 aikana toteutettavasta ulkoista imagokuvaa kirkastavasta markkinointikampanjasta.

Navitas Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jouko Laitinen puolestaan kiitteli yrittäjiä Varkauden meneillään olevasta hyvästä buustista.  –  Varkaus on koko Pohjois-Savon muuttovoittosin kunta, iloitsi Jouko.

Monet Varkauteen sijoittumista suunnittelevat yritykset peilaavat alueen kokonaiskuvaa. – Meidän kaikkien on hyvä tuoda tätä kokonaisvaltaista buustia esiin, peräänkuuluttaa vielä Jouko. Hänen mukaansa buustin taustalla on entisestään tiivistynyt yhteistyö yrittäjien kanssa.

Globaalina vientikaupunkina, Varkauteenkin heijastuvat maailmalta kuuluvat taantuman merkit.  
– Tulevaisuuden haaste Varkauden osalta kuitenkin on, kuinka saamme turvattua tulevaisuuden työntekijät ja koulutusmahdollisuudet, kiteyttää Jouko. Hän muistaa vielä kiitellä, että Varkauden työyöpaikkaomavaraisuus on 112 %!

Yhteisenä toivomuksena on, että yhteistyö kaupungin, yrityspalveluiden ja yrittäjien kesken jatkuu ja entisestään kehittyy.

 

Kiitos Sinulle, kun toimit yrittäjänä. Olet meille tärkeä!

 

Kuvassa: Näkyville Oy:n Johanna Elola ja Toimintaterapia Virpi Kauhasen Virpi Kauhanen vilkkaassa keskustelussa Yrittäjän päivänä.