Varkauden ja Joroisten sosiaalipalveluja kehitetään asiakasraatien avulla

Last modified: 
10.3.2020 10.07

Varkauden ja Joroisten sosiaalipalveluja kehitetään asiakasraatien avulla

Mikäli haluat osallistua sosiaalipalvelujen kehittämiseen ja olet kiinnostunut tulemaan mukaan asiakasraatityöskentelyyn, ilmoittaudu mukaan 18.10.2019 mennessä.

Varkauden ja Joroisten kunta haluaa panostaa asiakaslähtöiseen palvelukulttuuriin. 

-Haluamme edistää asiakkaiden osallisuutta palvelujen suunnittelussa. Asiakkaita varten näitä palveluita toteutetaan, joten he ovat avainasemassa, kun mietimme palveluiden tarvetta ja kehitystä. Linjaa Varkauden kaupungin johtava sosiaalityöntekijä Kristiina Qvintus.

Raatien tavoitteena ja tarkoituksena on tuoda esiin asiakkaiden näkemyksiä sosiaalipalveluiden järjestämisestä, toteutumisesta ja osallisuudesta. Asiakasraatilaiset antavat palautetta, tekevät ehdotuksia ja ideoivat uutta. Raadit kokoontuvat kolme kertaa välillä marraskuu 2019 – toukokuu 2020. Asiakasraati muodostetaan erikseen perhepalveluiden (lastensuojelu ja perhesosiaalityö) ja aikuissosiaalityön/vammaispalvelun osalta.

Perhepalveluiden asiakasraati kokoontuu ensimmäisen kerran perheentalolla, Kauppakatu 32:ssa 5.11.2019 klo 17-19. Ensimmäinen tapaaminen on yhteinen perheentalon perheraadin kanssa. Aikuissosiaalityön/vammaispalvelun raati kokoontuu Rastilla, Kauppakatu 64ssa 6.11.2019 klo 16-17.30.

Mikäli haluat osallistua sosiaalipalvelujen kehittämiseen ja olet kiinnostunut tulemaan mukaan asiakasraatityöskentelyyn, ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Samalla lomakkeella ilmoittaudutaan myös perheentalon perheraatiin.

Ilmoittautumislinkki asiakasraateihin.

Terveisin:

Riitta Mentula, psykososiaalisen palvelualueen johtaja
Sari Itkonen, johtava sosiaalityöntekijä perhepalvelut
Kristiina Qvintus, johtava sosiaalityöntekijä aikuissosiaalityö/vammaispalvelu
Anne Hartikainen, johtava sosiaalityöntekijä Joroinen