Olohuone - kaupunkilaisten kohtauspaikka

Last modified: 
20.9.2019 09.31

Olohuone - kaupunkilaisten kohtauspaikka

Monelle jo tutuksi tullut Varkauden kaupungin Olohuone, Kauppakatu 13:ssa, on monitoimipiste kuntalaisten, yhdistysten, yhteisöjen ja kaupungin omien yksiköiden käyttöön. Tiloihin voi tulla tapaamaan toisia ihmisiä sekä osallistua erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Kauppakadulla vuoden alussa toimintansa aloittanut Olohuone monitoimitila on kerännyt nopeasti suosiota kaupunkilaisten keskuudessa. Tiloissa on ennätetty järjestää jos jonkinlaista toimintaa, pysyvämmistä ohjelmanumeroista, kuten keskiviikon yhteisen keittiön keittolounaasta, aina aurinkoenergia-infoon. Olohuoneen tiloja voi käyttää esimerkiksi kampanjoihin, esittelyihin ja kokouksiin. Olohuoneella on myös kahvilatoimintaa, jossa voi vaikkapa kauppareissun yhteydessä käydä hörppäämässä kupin kahvia tai teetä. Lisäksi käytettävissä on tietokone, jolla voi hoitaa päivittäisiä arjen asioita. 

Olohuone on paikka, jossa voi kuulla mitä kaupungissa tapahtuu ja tavata kaupungin työntekijöitä, sekä päättäjiä popup-tyyppisesti, tai ihan vaan omia tuttavia. Nimensä mukaisesti paikan toivotaan olevan sellainen, johon jokainen kaupunkilainen voi tulla, kuin omaan olohuoneeseensa. 

Olohuoneen löydät myös Facebookista, jonne päivitetään kuulumisia tasaisin väliajoin. Tapahtumat ja muun ajantasaisen ohjelman löydät Varkauden kaupungin nettisivulta.


Olohuoneella tapahtuu

18.9. kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajien vierailu klo 16.00 - 17.00

19.9. aikuissosiaalityön ja vammaispalvelun johtavan sosiaalityöntekijän keskusteluhetki klo 10.00 - 11.30

24.9. vietetään kädentaitojen ja luovan ilmaisun iltapäivää klo 13.00 alkaen.


Tarjolla on siis monenlaista aktiviteettia, josta löytyy varmasti jokaiselle kaupunkilaiselle oma mielenkiinnon kohde.

Katso Olohuoneen ohjelma alla olevasta linkistä ja tule mukaan tutustumaan!

Olohuoneen kalenteri
Olohuoneen Facebook-sivu


Lisätietoja Olohuoneesta, ja sen mahdollisuuksista, antaa Olohuoneen emäntä Marika Walldén, puh. 044 444 2212