HUOM! Vielä ehtii osallistua. Yhteisöllisyyttä HYVÄN MIELEN JOULUKASSI –kampanjalla 11.11. – 15.12.2019

Viimeksi muokattu: 
16.12.2019 08.13

HUOM! Vielä ehtii osallistua. Yhteisöllisyyttä HYVÄN MIELEN JOULUKASSI –kampanjalla 11.11. – 15.12.2019

Varkauden kaupunki järjestää yhdessä K-Citymarketin, Prisman ja Tokmannin, Varkauden ev.lut seurakunnan, Perheentalon, sekä kaupungin sosiaalitoimen, päihdepalveluiden ja kotihoidon kanssa Hyvän mielen joulukassi -kampanjan 11.11.–15.12.2019.

Hyvän mielen joulukassin jakelijatahoina mukana myös mm. SPR:n paikallisosasto, Savon Koti ja kaupungin mielenterveyspalvelut. Kampanjan suojelijana toimii kaupunginjohtaja Hannu Tsupari.

 – Kampanjan kassit on ommeltu Varkauden kaupungin työpajalla. Myös kassien telineet, jotka ovat kampanjan ajan kaupoissa, on valmistettu työpajalla. Näin kampanjassa on huomioitu työllisyys, kertoo kassien valmistuksen taustalta kaupungin työpajalta Kirsi Ryynänen-Markkanen.

 – Kampanjan tavoitteena on edellisen vuoden tapaan osallisuuden, yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen lisääminen sekä hyvän joulumielen tuottaminen, kertoo työllisyyspalvelujen esimies Pia Hedman.  – Vuonna 2018 toteutimme Hyvän mielen joulukassi -kampanjan ensimmäisen kerran, ja silloin kasseja jaettiin hieman yli 300 kpl. Josko tänä vuonna pääsisimme viemään joulumieltä 500 varkautelaisella?

Kassit ovat valmistettu kaupungin brändivärien mukaisista kankaista ja niissä on kaupungin logo. Kasseja voi myöhemmin käyttää ostoskasseina, näin kampanjassa huomioidaan myös ekologisuus. Kasseja oli jakelussa myös viime vuonna ja lisäksi niitä on ollut myynnissä kaupungin Olohuoneella, joten kasseja on jo laajasti käytössä. Ei siis leimautumisen pelkoa.

Lahjoituksen antajan on helppo omien ostoksien yhteydessä ottaa kassi telineestä ja valita kassissa olevan ostoslistan mukaisia tuotteita, jotka haluaa lahjoituksena antaa, maksaa tuotteet kassalla ja jättää kassi kaupan infopisteeseen.

Kassien edelleen toimittavat tahot tasaavat tarpeen mukaan kassien sisältöjä ennen lahjoituksen saajalle viemistä. Lahjan saaja huomioidaan kassin sisällön mukaisesti.

Näytetään yhdessä, että Varkaudessa välitetään lähimmäisestä ja halutaan tuottaa hyvää joulumieltä! 

 

Lisätietoja:
Pia Hedman, työllisyyspalvelujen esimies, puh. 044 444 2505, s-posti: pia.hedman@varkaus.fi