Haku Varkauden Sosionomi (AMK) monimuotototeutukseen on nyt käynnissä

Viimeksi muokattu: 
16.12.2019 08.14

Haku Varkauden Sosionomi (AMK) monimuotototeutukseen on nyt käynnissä

Polkuopinnot on tarkoitettu sosiaalialan opinnoista kiinnostuneille, joiden tavoitteena on opiskella sosionomin ammattikorkeakoulututkinto. Ilmoittautuminen päättyy 8.12.2019.

Tutkinnon suoritettuaan sosionomi (AMK) tuntee sosiaalista turvallisuutta ja hyvinvointia tuottavan palvelujärjestelmän ja osaa kehittää sosiaalipalveluja ja asiakastyötä eri toimintaympäristöissä. Sosionomi (AMK) on palveluohjauksen asiantuntija. Sosionomi (AMK) osaa ohjata, tukea ja osallistaa lapsia, nuoria ja perheitä muuttuvissa elämäntilanteissa ja arjen haasteissa. Sosionomi (AMK) toimii asiantuntijana moniammatillisesti verkostoituneissa sosiaali- ja terveyspalveluissa tai varhaiskasvatuksessa sekä muissa asiantuntijatehtävissä. Työssään sosionomi (AMK) noudattaa sosiaalialan ammatillisia ja eettisiä periaatteita. Sisältää soveltuvuuskokeen.

Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa sosionomin (AMK) tutkinto-ohjelman opintoja vähintään 60 opintopistettä vuoden 2020 aikana Savonian avoimessa amk:ssa. Sen jälkeen opiskelija hakee sisäisellä haulla avoimesta amk:sta tutkinto-opiskelijaksi ja jatkaa tutkinto-ohjelman opetussuunnitelman mukaisia opintoja tutkintoon saakka. Opiskelu vaatii sitoutumista päätoimiseen opiskeluun, opintojen tavoitteisiin ja monimuoto-opiskelun aikatauluihin. 

Ilmoittautumisaika on 2.12.-8.12.2019.

Lisätietoja polkuopinnoista ja ilmoittautumislomakkeen löydät Savonia-ammattikorkeakoulun sivuilta, jonne pääset tästä linkistä.