Esikoululaisten itsenäisyysjuhlaa vietettiin iloisissa tunnelmissa

Viimeksi muokattu: 
4.12.2019 16.14

Esikoululaisten itsenäisyysjuhlaa vietettiin iloisissa tunnelmissa

Warkaus-salissa vietettiin jo perinteeksi muodostunutta esikoululaisten itsenäisyysjuhlaa.

Warkaus-salin aula täyttyi 3.12.2019 iloisista juhlijoista, kun Varkauden esikoululaiset kerääntyivät juhlimaan Suomen itsenäisyyttä. Pienet juhlavieraat otti vastaan Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari ja Varkauden sivistyslautakunnan puheenjohtaja Pia Hedman. Tapahtuman toteuttajana toimi Soisalo-opisto.

Kaupunginjohtaja kiitteli kutsuvieraita tervetulopuheessaan siitä, kuinka hienosti kättely sujui, vaikka vähän jännittikin.
Tervetulopuheessaan kaupunginjohtaja Tsupari kertoi, että vastaavanlaisia juhlia vietetään ympäri Suomen ja tämän vuoden teemana on Suomi maailmassa ja maailma Suomessa. Puheessaan kaupunginjohtaja kertoi asioita Suomesta, joista voimme olla ylpeitä ja iloisia.

- Suomi on maailman turvallisin maa. Suomessa juodaan eniten kahvia maailmassa ihmistä kohden ja Suomessa on arviolta kolme miljoonaa saunaa. Tsupari kertoi hauskoja ja mielenkiintoisia asioita Suomesta.

Virallisen osuuden jälkeen esikoululaiset esittivät kiitoslaulun sotiemme veteraaneille, jotka eivät valitettavasti päässeet tänä vuonna paikalle kuulemaan esitystä, mutta terveiset menevät heille varmasti perille.

Juhlaan kuului myös musiikkiesityksiä, tanssia ja tietysti mehutarjoilu, jonka jälkeen arvon kutsuvieraat pääsivät seuraamaan Varkauden teatterin esitystä Jussin talo ja muita sattumuksia.

Eskarien itsenäisyysjuhla 2019_4.
 
Eskarien itsenäisyysjuhla 2019.
 
Eskarien itsenäisyysjuhla 2019_2.
 

Juhla päättyi luonnollisesti isänmaallisissa tunnelmissa Maamme-lauluun Varkauden soittokunnan kvartetin säestämänä.

Alla linkki videoon tilaisuudesta.

https://dreambroker.com/channel/7674qjdc/e1r8w0g6