Varkauden kirjastot pysyvät suljettuina ainakin 13.5.2020 asti.

Last modified: 
31.3.2020 12.28

Varkauden kirjastot pysyvät suljettuina ainakin 13.5.2020 asti.

Pandemian leviämisen torjumiseksi palautuksia voi tuoda kirjastoihin vasta sitten, kun kirjasto jälleen avataan. Sulkuajalla aineistosta ei kerry myöhästymismaksuja ja eräpäivät kaikelle aineistolle, lukuun ottamatta laskutettua aineistoa, on toistaiseksi muutettu porrastetusti välille 4.-6.5., mutta tullaan muuttamaan myöhemmäksi lähipäivinä.

E-aineistoja voi lainata ja varata verkkopalveluissa https://lumme.finna.fi.

Lainaamon välineistä ei myöskään kerry myöhästymismaksua sulkuaikana, mutta jos on välttämätöntä saada suurikokoinen tavara palautettua pikaisesti, voitte sopia asiasta puhelimitse.

Noudettavissa oleva varattu aineisto, josta on lähetetty asiakkaalle ilmoitus, on noudettavissa avaamisen jälkeen myöhemmin ilmoittettavaan päivään mennessä.

Kirjaston tiloja ei voi käyttää sulkuaikana mihinkään tapahtumiin tai kokoontumisiin.

Kirjaston palveluista saa tietoa verkkokanavissa:

Näissä kanavissa löytyy tietoa myös mahdollisista uusista verkkopalveluista, joita sulkuajalle on pyritty kehittämään.

Kirjastopalveluista voi kysyä myös puhelimitse ja sähköpostilla, mutta pyydämme käyttämään etupäässä sähköpostia kirjasto@varkaus.fi. Puheluihin pyritään vastaamaan pääasiassa klo 10-14, ja mikäli emme pääse heti vastaamaan, soitamme takaisin mahdollisuuksien mukaan. Kannattaa kuitenkin kokeilla useampaa numeroa, jos jossakin ei juuri silloin vastata.

Pääkirjaston puhelinnumerot:

tietopalvelu 044 751 9255
lainausosasto 044 742 4116
lasten- ja nuortenosasto 044 743 6613
tilat ja palvelut 044 743 6208

Huomioittehan, että kirjasto ilmoittaa aukioloajoista virallisilla sivuillaan https://www.varkaus.fi/kirjasto sekä https://lumme.finna.fi

Tietoja päivitetään tilanteiden muuttuessa.