Hyvän mielen apukassi-kampanja alkaa

Last modified: 
25.3.2020 08.35

Hyvän mielen apukassi-kampanja alkaa

Hyvän mielen apukassi-kampanja on Varkauden kaupungin, K-Citymarketin, Prisman ja Tokmannin yhteinen hyväntekeväisyyskampanja koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa. Samalla, kun käyt kaupassa tekemässä omat välttämättömät ostokset, voit lahjoittaa ruoka- ja/tai hygieniatarvikkeita niitä tarvitseville. Varkauden kaupungin yksiköt toimittavat kassit edelleen avun saajille. Kampanja on saanut alkunsa jo kahtena vuonna toteutetusta Hyvän mielen joulukassi-kampanjasta.

 
Kampanjaan voi osallistua K-Citymarketissa, Prismassa tai Tokmannilla. Kauppojen sisääntuloaulassa on kassitelineet ja toimintaohjeet.

  • Ota telineestä tyhjä kassi mukaasi.
  • Voit ostaa kassiin ostoskierroksesi aikana ruoka/hygieniatarvikkeita. Huom! Kassiin ei tule ostaa kylmäsäilytystä vaativia tuotteita!  
    Kassiin voi ostaa esimerkiksi: Kuivatuotteet, (myös gluteenittomat tuotteet) kahvi, tee, hiutaleet, keksit, riisi, makaroni, kuivahedelmät, säilykkeet, esim. punajuuri, suolakurkku, hillot. Hygieniatuotteet: saippua, shampoo, hoitoaine, hammastahna, hammasharja.
  •  Maksa ostokset kassalla. 
  • Jätä kassi kaupan infopisteeseen. 

Varkauden kaupungin yksiköt toimittavat kassit avun saajille.
Hyvän mielen apukassi-kampanja jatkuu ainakin 13.4.2020 saakka.


Hyvän mielen apukassi –kampanja on yksi keino auttaa poikkeustilanteen vuoksi taloudellisessa ahdingossa olevia. Kiitos avustasi!

Lisätietoja:
Pia Hedman, pia.hedman@varkaus.fi
puh. 044 444 2505