Omat Hoodit -kampanja haastaa nyt nuoret kertomaan kuulumisistaan

Last modified: 
6.5.2020 16.08

Omat Hoodit -kampanja haastaa nyt nuoret kertomaan kuulumisistaan

Seutukaupungit välittävät nuoristaan ja siksi maanantaina 4.5.2020 starttaa vuoden mittainen Omat Hoodit -kampanja, joka tarjoaa äänen kahdenkymmenenneljän seutukaupungin nuorille. Omat Hoodit haastaa nuoria kertomaan kuulumisistaan, ajatuksistaan ja esittelemään kotikaupunkinsa parhaita puolia. Ensimmäinen haastekisa nuorille on nyt alkanut!

OMAT HOODIT HAASTAA SUT! 

Nyt sinulla on tilaisuus kertoa, miltä elämä maistuu etäkoulussa, -töissä tai miten paluusi kouluun tai töihin on sujunut. Me haluamme kuulla, mitä sinulle kuuluu.

Kerro siis yksi tai useampi hyvä asia tästä erikoislaatuisesta tilanteesta. Kerro myös, mitä aiot tehdä kotipaikkakunnallasi heti, kun esimerkiksi liikuntapaikat, kahvilat, kirjastot, nuorisotalot ja muut kivat paikat avautuvat! Oo luova! 

Kilpailun säännöt ja palkinnot:
Jos olet 10 – 22 –vuotias varkautelainen, lähetä meille teksti, kuva tai video ajatuksistasi 31.5. mennessä ja osallistut kilpailuun.
Palkintona on Segway Ninebot ES2 –sähköpotkulauta ja pääsy avustajaksi Justimuksen DUO2-tv-sarjan kuvauksiin elo-syyskuussa 2020. Lisäksi luvassa on palkitsemisia paikallisesti. Voittajalle ilmoitetaan 6.6.2020 voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistujien teoksia julkaistaan Omat Hoodit -kampanjan some-kanavissa pitkin kevättä. Voit osallistua yhdellä tai useammalla teoksella. Voit osallistua yksin tai yhdessä toisten kanssa. Mikäli osallistut ystäväsi kanssa yhteisellä teoksella, muistakaa, että teoksen tulisi syntyä siten, että olette toisiinne etäyhteydessä.

Lisätietoja kisasta ja teoksen lähetysohjeet: www.omathoodit.fi
​Katso Justimus Filmsin haastevideo tästä

Tutustu ja seuraa:
OmatHoodit.fi
https://www.facebook.com/OmatHoodit-105068557849866/
https://www.instagram.com/omathoodit/

Omat Hoodit -kampanjassa ovat mukana: Alavus, Huittinen, Iisalmi, Ikaalinen, Imatra, Kalajoki, Kauhajoki, Kauhava, Keuruu, Kristiinankaupunki, Kurikka, Laitila, Loimaa, Parkano, Raahe, Rauma, Riihimäki, Salo, Sastamala, Savonlinna, Uusikaupunki, Valkeakoski, Varkaus, Ylivieska.

Omat Hoodit -kampanjan toteutuksesta vastaavat Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamat Seutukaupunkiverkoston hankkeet: Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa ja Kansainvälisyyden hyödyntäminen ulkomaisen työvoiman saatavuudessa. Hankkeiden rahoituksen koordinoinnista vastaa Etelä-Pohjanmaan liitto.

Lisätietoja Omat Hoodit -kampanjasta ja käynnistyvästä haasteesta:
Eve Antikainen
Projektipäällikkö
Puh. 040 309 2263, eve.antikainen@navitas.fi
      
Seutukaupunkien verkostohankkeet
Navitas Yrityspalvelut