Ähky verkkopalvelu - sinulle, jolla on vaikeuksia hallita syömistä

Ähky verkkopalvelu - sinulle, jolla on vaikeuksia hallita syömistä

Viimeksi muokattu: 
16.9.2020 09.44
Maksuton palvelu tarjoaa tukea silloin, kun syöminen tuntuu toistuvasti riistäytyvän käsistä, ruoka pyörii jatkuvasti mielessä tai syöminen tuntuu hallitsemattomalta.

Ähky on kaikkien käytettävissä oleva maksuton verkkopalvelu, jossa apua näihin ongelmiin on tarjolla 24/7. Palvelussa keskitytään ruokatottumusten lisäksi erityisesti syömisen psykologiaan. Ähkyssä on tehtäviä, jotka herättelevät pohtimaan omaa syömistä ja siihen liittyviä tekijöitä. Tavoitteena on, että osallistuja oivaltaa, millaisia tekijöitä hallitsemattoman syömisen taustalla on, ja mikä liikasyömistä ylläpitää. Ähkyssä on oma viikoittainen ammattilaisen moderoima chat-palvelu, jossa voi keskustella aiheesta muiden käyttäjien kanssa sekä saada vertaistukea.  Ähky-verkkopalvelun sisältö on ravitsemustieteilijöiden sekä muiden hallitsemattomaan syömiseen perehtyneiden ammattilaisten kehittämä. Ähky-verkkopalvelu on perustettu Toimiva ry:n sekä Myllyhoitoyhdistyksen Ruoka ja riippuvuus -hankkeen yhteistyönä, ja sen on rahoittanut STEA.

Mukaan pääse tästä: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/67633671-1795-44bd-996f-00b8a85f8c06?displayId=Fin2069649