Hyppää kimppakyytiin - PiggyBaggylla matkaan Keski-Savossa

Hyppää kimppakyytiin - PiggyBaggylla matkaan Keski-Savossa

Viimeksi muokattu: 
28.9.2020 13.54
Tiesitkö, että jo 20 kilometrin työmatkasta tulee vuodessa 750 euron bensalasku? Tiesitkö myös, että moni naapurisi ajelee suunnilleen samaa reittiä kuin sinä? Nyt voit taittaa pidemmätkin matkat kätevästi ja edullisesti kimppakyydillä!
Varkaudessa, Joroisissa, Leppävirralla ja Pieksämäellä kokeillaan parhaillaan uudenlaista selainpohjaista PiggyBaggy-kimppakyytipalvelua, jossa samaan suuntaan liikkuvat henkilöt voivat tarjota ja hakea yhteiskyytejä. PiggyBaggy-palvelu toimii yli kuntarajojen, ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi matkoilla työpaikalle, kauppaan tai harrastuksiin. Kokeilun tarkoituksena on helpottaa liikkumista harvaan asutuilla alueilla sekä lisätä yksityisten autojen käyttöastetta, samalla vähentäen autoilusta aiheutuvia liikennepäästöjä.
 
Palvelu on maksuton vuoden 2020 loppuun saakka.
 
Tee siis ilmastolle sankariteko ja kokeile kimppakyytiä. Selainpohjaiseen PiggyBaggy-palveluun voi nyt rekisteröityä osoitteessa https://www.piggybaggy.com. Rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitetaan lähtöpaikka ja määränpää, jolloin samaa väliä liikkuvat käyttäjät löytävät matkan kartalta. Näin palvelun avulla voi saada matkaseuraa myös muista kuin tutuista naapureista ja työkavereista.
 
PiggyBaggy-palveluun ja sen käyttöön liittyvät usein kysyttyjä kysymyksiä on kerätty osoitteeseen https://pages.piggybaggy.com/usein-esitettyja-kysymyksia/.