Varkauden museoiden kokoelmat verkossa

Varkauden museoiden kokoelmat verkossa

Viimeksi muokattu: 
16.11.2021 12.39
Pienten teollisuuskaupunkien yhteinen hakusivusto osoitteessa piipunjuurella.finna.fi

Varkauden museoiden kaikki vapaasti julkaistavissa oleva digitoitu aineisto löytyy kansallisesta Finna -palvelusta. Pienten teollisuuskaupunkien yhteinen hakunäkymä löytyy osoitteesta piipunjuurella.finna.fi.

Finna.fi on valtakunnallinen hakupalvelu, josta löydät aineistoja suomalaisista arkistoista, kirjastoista ja museoista. Aineistot ovat käytettävissä kaikissa Finnan palveluissa, kuten esimerkiksi Finna Street -hakutoiminnossa. Finna Street etsii selaimesi antaman sijainnin perusteella kuvia Finnasta, jossa on kaksi miljoonaa suomalaisten museoiden, kirjastojen ja arkistojen valokuvaa. Kirjautumalla Finna-palveluun voit tallentaa ja jakaa suosikkiaineistosi, uusia lainoja ja tehdä varauksia eri kirjastojen aineistoihin yhdestä ja samasta paikasta, tai tallentaa hakuhistoriasi. 

Tietokannan kuvia ja tietoja saa käyttää vapaasti koulutuksessa, tutkimuksessa ja yksityisessä käytössä. Julkisen tietokannan kuvat ovat verkkoympäristöön hyvin soveltuvia pieniresoluutiokuvia. Voit antaa kuvakohtaisia lisätietoja tai tilata painokelpoisen kuvan suoraan kuvakohtaiselta Ota yhteyttä-lomakkeella.