Kaupunginjohtajan ja sote-johtajan virat auki

Viimeksi muokattu: 
8.10.2020 12.45

Kaupunginjohtajan ja sote-johtajan virat auki

Varkauden kaupunginjohtajan virka on avattu haettavaksi tänään torstaina 8.10.2020. Hakuilmoituksessa kaupunki etsii A. W. Ahlströmin jalanjäljille uutta edelläkävijää.

Haussa on uuden ajan kaupunginjohtaja, joka tähyää tulevaisuuteen mutta samalla toimii ja kehittää tässä ja nyt. Ilmoituksessa peräänkuulutetaan mm. henkilöstön, talouden ja verkostojen johtamiskokemusta, kunnallishallinnon tuntemusta sekä kehittämisen ja strategiatyön sekä edunvalvonnan osaamista.

Hakijoille on tarjolla työ ihmisen kokoisessa kaupungissa, jossa kaikki on lähellä, palvelut ja kumppanit. Kumppaneilla viitataan mm. kansainvälisiin teknologiayrityksiin sekä muihin elinkeinoelämän ja vireän kaupunkiyhteisön toimijoihin.

Kelpoisuusvaatimuksena kaupunginjohtajan virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto.

Virka vapautuu 1.1.2022 nykyisen kaupunginjohtajan Hannu Tsuparin eläköityessä. Virkaan valittava henkilö aloittaa kuitenkin apulaiskaupunginjohtajan virassa jo keväällä Tsuparin jäädessä pitämään kertyneitä vuosilomiaan.

Kaupunginhallituksen ja –valtuuston puheenjohtajistosta koostuvan valintatyöryhmän puheenjohtajana toimii valtuuston puheenjohtaja Pia Hedman.

Samaan aikaan käynnistyy myös sosiaali– ja terveysjohtajan viran toinen hakukierros. Ensimmäisellä kierroksella virkaa haki yhteensä 14 hakijaa, joista kaksi on ilmoittanut vetäytyvänsä hausta.

Molemmat haut päättyvät perjantaina 30. lokakuuta.

Ilmoitukset hakuohjeineen: www.varkaus.fi, www.kuntarekry.fi, www.te-palvelut.fi

Lisätietoja: Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pia Hedman, puh 044 444 2505, pia.hedman@varkaus.fi