Nuorten suosikkipaikat seutukaupungeissa selvillä

Nuorten suosikkipaikat seutukaupungeissa selvillä

Viimeksi muokattu: 
24.11.2020 15.23
Vuoden mittainen 25 seutukaupungin nuorille suunnattu Omat Hoodit -kampanja haastoi ensimmäisessä kisassaan nuoret kertomaan kuulumisistaan etäkoulun ja -työn aikaan keväällä 2020. Syyskuussa 2020 startanneessa haasteessa puolestaan selvitettiin, mitkä olivat seutukaupunkilaisten nuorten suosikkipaikkoja heidän kotikaupungeissaan.

Justimus Films, joka toimii myös Omat Hoodit -kampanjan tuomaristossa, haastoi 10-22 -vuotiaat nuoret kertomaan kaupunkinsa suosikkipaikat. Omat Hoodit –kampanja tuli päätökseen perjantaina 30.10.2020. Nuoret kertoivat suosikkipaikastaan videolla, kuvalla, kirjoittaen tai vaikka laululla. Nuoret pystyivät osallistumaan kilpailutyöhön yksin tai kavereiden kanssa ja osallistua yhdellä tai useammalla teoksella.

Varkauden nuorisopalvelut palkitsi 4 parasta varkautelaista tuotosta lahjakorteilla Gaffer-Cafeen ja Mc Donaldsiin.

Kilpailutöitä saapui 24 seutukaupungista yhteensä lähes 150 kpl. Näiden joukosta voit-tajaksi valittiin siskokset Katja, Julia ja Liza Vozgrina Kalajoelta. Voittajan valitsi tuomaristo, johon kuuluvat Justimusfilms ja Omat Hoodit -kampanjan vastuuhenkilöt.

Toisen Omat Hoodit -kampanjan voittaja saa itselleen Segway Ninebot ES2 -sähköpotku-laudan ja pääsyn ystävänsä kanssa Justimuksen uuden Duo 2 -tv-sarjan ensinäyttöön marras-joulukuussa 2020.

Omat Hoodit -kampanjan toteutuksesta ovat vastanneet Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamat Seutukaupunkiverkoston hankkeet Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa ja Kansainvälisyyden hyödyntäminen ulkomaisen työvoiman saa-tavuudessa. Hankkeiden rahoituksen koordinoinnista vastaa Etelä-Pohjanmaan liitto.

OMAT HOODIT - Varkauden neljä parasta ovat tässä!

 

Monet varkautelaiset nuoret miettivät monesti missä voi kavereiden kanssa nähdä varsinkin kun kylmät saat alkoivat, sen takia suosittelen tätä paikkaa kaikille.

kahvikuva.jpeg

Olen harrastanut partiota 11 vuotta, se on aina ollut lähellä sydäntä, joten päätin laittaa kuvia Partio-Unnukan kolosta, jossa pidämme viikkotoimintaa. 
Tässä kuvia Varkauden partio kololta. Partio on hieno harrastus ja suosittelen kokeilemaan sitä.

partio1.jpeg

Tässä lyhyt video postaukseni jossa heitän muutamat voltit Varkauden maisemissa. Varkaus on ollut mielestäni melkoisen rauhaisa ja mukavapaikka asustella. Varkaudesta löytyy hienoja maisemallisia paikkoja ja mielenkiintoisiakin kuten, Varkauden vanhakanava ja vesitorni ovat loistavia paikkoja vierailessa. Tervetuloa vierailemaan Varkauteen!

 

 

 

Tässä on mielestäni hienoimmat paikat Varkaudessa: