Joulu Soikoon tarjoaa joulumusiikkia 20.12.2020 asti

Joulu Soikoon tarjoaa joulumusiikkia 20.12.2020 asti

Viimeksi muokattu: 
4.12.2020 10.42
Joulu Soikoon Varkaudessa -tapahtumassa paikalliset vapaaehtoiset musiikin taitajat tarjoavat jouluisia musiikkielämyksiä tavallisten kerrostalojen pihoilla, kaupoissa tai missä tahansa turuilla ja toreilla. Ajatuksena on viedä jouluinen musiikki asukkaiden luo, luoda kaupunkilaisille iloa ja joulumieltä eri puolilla kaupunkia soivien yleisten joulumusiikkituokioiden avulla.

Joulu voi soida Varkaudessa milloin vain päiväaikaan. Musiikkituokioita voi olla 29.11.—20.12. klo 9 – 20 välillä aivan yllättäen.  Esiintymään voivat tulla kaikki jotka haluavat. Musiikin nauttimishetkissä tulee kuitenkin muistaa voimassa olevat korona ohjeistukset.

Esiintyjät ovat pihalla ja ihmiset voivat osallistua parvekkeillaan tai vain kuunnella vaikkapa ikkunan raosta. Musiikkia voidaan erikseen sovittaessa esittää myös esim. taloyhtiön tiloissa. Esiintyminen tulee sopia ja ilmoittaa ennakkoon kohteen henkilökunnan tai tahojen vastuuhenkilöiden kanssa. Kaikissa esiintymisissä tulee huomioida turvavälit, hygienia ja muut korona-ohjeistukset.

 Ajatus Joulu Soikoon Varkaudessa -joulumusiikista lähti Varkauden valikkoryhmässä yksinäisten kohtaamisesta näin korona joulun aikaan. Yleisesti on tiedossa, että joulunaika on erityisen raskasta yksinäisille. 

Suosittuja Kauneimpia Joululauluja on  Varkaudessa kuultavissa tänä jouluna vain You Tube-kanavalla.

Kaikki live Kauneimmat Joululaulut on PERUTTU, myös ulkoilmatapahtumat.

Kauneimmat joululaulut videot löytyvät  Varkauden evl.seurakunnan YouTube-kanavalta.

Ensimmäinen video, jossa lauletaan perinteisempiä joululauluja on jo julkaistu (29.11.). 
Kauneimmat joululaulut video

Toinen video, jolla lauletaan hieman uudempia lauluja, julkaistaan 13.12.

Kanttorit ovat tehneet kaksi nauhoitetta, joiden mukana voi laulaa kotona. Lauluvihkoja voi hakea seurakuntavirastolta toistaiseksi aukioloaikoina, ma-pe klo 9-15.30.

Varkauden valikkoryhmä on kaupungin osallisuustyön, evl. seurakunnan, järjestötoimijoiden ja vapaaehtoisten epävirallinen säännöllisesti kokoontuvayhteistyöelin. Ryhmän tärkeä osa toimintaa on yhdessä tekeminen ja siitä viestiminen sekä verkostoituminen.

Lisätietoja:
Varkauden kaupungin osallisuuskoordinaattori Tarja Tomperi
 tarja.tomperi@varkaus.fi, 040 578 3110.