WellnessWarkaus -hankkeen kuulumisia

WellnessWarkaus -hankkeen kuulumisia

Viimeksi muokattu: 
22.12.2020 15.05
Ensimmäinen Wellness Warkaus –vuosi lähentelee loppuaan. Aloittelimme työn Varkauden kaupungin esimiesten ja henkilöstön työhyvinvoinnin parantamiseksi jo keväällä, mutta virallisesti kehittämistyö polkaistiin käyntiin syksyn kolmessa kick-off –tilaisuudessa. Niistä kiitokset osallistujille!

Syksyn aikana on aloitettu muun muassa uuden terveyskampuksen palveluiden muotoilu sekä tukipalveluiden työyhteisön kehittäminen työnohjauksella. Esimiesten kanssa on perehdytty hyvinvointia tukevan johtamisen käytäntöihin, valmentavaan esimiestyöhön ja muutosjohtamiseen. Mukaan kehittämistyöhön on hypännyt myös pari Savonia-amk:n opiskelijaa – ja lisää tulee ensi vuonna! 

Nyt on kuitenkin aika vetää henkeä ja keskittyä vapaa-ajan hyvinvointiin. Työ kohti Wellness Warkautta jatkuu taas tammikuussa 2021. Palvelumuotoilu terveyskampuksella saatetaan loppuun helmikuussa, Repokankaan päiväkodilla ja Käpykampuksella se vielä jatkuu. Työyhteisön kehittäminen jatkuu arjen kehittämisellä ja työyhteisötaitoja vahvistamisella. Esimiestyön kehittämisessä tulevia aiheita ovat esimerkiksi innovatiivisuus ja ikäjohtaminen.

Toivotamme kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa.

Wellness Warkaus –työläiset Merja, Tomi, Sanna, Ilkka & Tarja