Ajankohtaista koronasta 25.12

Ajankohtaista koronasta 25.12

Viimeksi muokattu: 
4.1.2021 12.47
Tehostetun palveluasumisen yksikön osalta joukkotestauksissa ei ole löytynyt koronatartuntoja. Varkaudessa ei ole todettu muutenkaan uusia tartuntoja jouluaattona.

Olemme saaneet positiivisia uutisia tehostetun palveluasumisen yksikön osalta. Asukkaiden ja työntekijöiden joukkotestauksissa ei ole löytynyt koronatartuntoja Louhirinne 2 yksikön osalta. Joukkotestauksissa testattiin laajasti yksikön henkilökunta ja asukkaat. Tehostetun palveluasumisen yksikössä on noudatettu todella hyvin ohjeita suojautumisesta ja myös työntekijät ovat porrastaneet taukojaan, niin että altistumisia ei ole näissäkään syntynyt.

Ohjeiden ja suositusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tämä meidän kaikkien tulee muistaa nyt etenkin joulunpyhien  ja vuodenvaihteen aikaan.

Joroisissa todettiin 23.12 yhteensä 2 koronatartuntaa. Yksi oli näistä jo ilmoitettu aikaisemmin. Toinen koronatartunta liittyi aikaisemmin ilmoitettuun tartunta- ja altistumisketjuun.
Varkaudessa on eilen torstaina 24.12 asetettu karanteeniin puolenkymmentä henkilöä ulkopaikkakuntalaisen koronatartunnan tiimoilta. Lähikontaktit tapauksen tiimoilta on kartoitettu ja henkilöt asetettu karanteeniin.

Olet voinut altistua koronavirukselle Next Stepissä maanantaina 21.12 klo 17.45 – 19.15, joten kehoitamme kyseisenä aikana Next Stepissä olleita seuraamaan oireitaan ja hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä heti oireiden ilmaannuttua.

Pyhien aikaan on tärkeää hakeutua koronanäytteenottoon pienistäkin oireista. Varkaudessa testejä tehdään päivittäin, joten otathan herkästi yhteyttä terveydenhuoltoon.

Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme ja pysytään terveinä. Me selvitään tästä yhdessä.

Asiasanat: