Lomaillaan Suomessa tänä vuonna

Lomaillaan Suomessa tänä vuonna

Viimeksi muokattu: 
18.2.2021 12.45
Varkauden kaupunki suosittelee lomailua kotimaassa tulevilla talvi/kevätlomilla.

Varkaus tarjoaa lomailijoille monipuolisesti tekemistä talvellakin!

Talvilomaviikolla 10 Talvi-Vekara innostaa lapsia ja perheitä touhuamaan niin sisällä kuin ulkonakin koko viikon ajan. Seikkailuja, retkiä, temppuja ja työpajoja – katso koko ohjelma: Ohjelma | Vekara-Varkaus (vekara-varkaus.fi)

Kulttuurin nälkäisille Varkaudesta löytyy useita kohteita ja näyttelyitä ympäri vuoden. Varkauden museoiden Teollisuuden tekijät -teeman toinen näyttely Metsäkansa perustuu Ivar Ekströmin valokuvakokoelmaan, ja on esillä 14.2 alkaen. Kannattaa tutustua myös Tattoo-museon ja Mekaanisen Musiikin Museon tarjontaan. Kuntorannassa on luvassa jännitystä, romantiikkaa ja huumoria, kun vanhainkotikomedia Sylvi ja Huru-ukot esitetään lauantaina 4.3.2021. Varkauden Teatterissa nautitaan upeista teatteri-elämyksistä tunnelmallisessa ympäristössä. Ensi-iltansa 10.3.2021 saa klassikkosatu Adalmiinan helmi.

Varkaus tarjoaa monenlaisia talvisia aktiviteetteja joka makuun. Lähtisitkö hiihtoretkelle ja evästelemään laavulle, vai kenties lumikenkäilemään tai avantouinnille? Vattuvuorella Ski centerissä saa huimemmat vauhdit laskettelurinteestä tai pulkkamäestä.

Tutustu myös THL:n ajantasaisiin matkustusohjeisiin!