Tee keikkaa tutuissa yksiköissä Sarastia Rekryn kautta – saat palkan joka perjantai!

Tee keikkaa tutuissa yksiköissä Sarastia Rekryn kautta – saat palkan joka perjantai!

Viimeksi muokattu: 
18.2.2021 13.20

Varkauden ja Joroisten yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyspalveluissa otetaan käyttöön Sarastia Rekryn sijaispalvelu 15. helmikuuta alkaen. Sijaispalvelun käyttöönoton myötä Varkaudessa ja Joroisissa hankitaan sijainen alle 3 kuukauden kestoisiin sosiaali- ja terveysalan sijaisuuksiin Sarastia Rekryn sijaispalvelun kautta. Myös Varkauden vakituisia työntekijöitä kannustetaan keikkailemaan oman jaksamisen mukaan!

Keikalle voi lähteä muun muassa asumispalveluihin, koti- ja osastohoitoon, vastaanottopalveluihin sekä mielenterveys- ja päihdetyöhön.

– Sarastia Rekryn kautta keikkoja tekevien palvelusuhde-ehdot ovat myös yhdenvertaiset kaupungin vakituisten työntekijöiden kanssa, kertoo Varkauden kaupungin henkilöstöjohtaja Nina Holopainen.

Sarastia Rekryn sijaispalvelussa on käytössä Palkka joka perjantai -malli, jossa toteutuneista keikoista maksetaan palkka työntekijälle aina seuraavan viikon perjantaina. Lisäksi kaikki Varkauden ja Joroisten yhteistoiminta-alueen sijaisuudet ovat heti työkeikan kirjaamisen jälkeen näkyvissä kaikille Sarastia Rekryn järjestelmään rekisteröityneille työntekijöille.

Työntekijä voi itse varata Sarastia Rekryn järjestelmästä työvuoroja itselleen helposti joko tietokoneella tai mobiilisovelluksen kautta. Työntekijä saa siis itse päättää, missä, milloin ja miten paljon haluaa tehdä keikkoja!

Lue lisää Sarastia Rekryn verkkosivuilta sekä esitteestä ja rekisteröidy järjestelmään!

Hae sijaiseksi ja tule keikalle Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveystoimen yksiköihin :)