Varkauden Kaupunki palkitsi Pro Pomoja!

Varkauden Kaupunki palkitsi Pro Pomoja!

Viimeksi muokattu: 
16.6.2021 09.35
Varkauden kaupunki on palkinnut vuosittain työyhteisöjään hyvin tehdystä työstä. Tänä vuonna kaupunki halusi muistaa ja palkita esihenkilöitä, jotka olivat kehittyneet tai menestyneet työssään erityisen hyvin vuoden 2020 aikana. Esihenkilöiden tehtävänä on johtaa työyhteisöjä, joita kehitetään järjestelmällisesti. Tavoitteena on, että henkilöstö viihtyy työssään, luo innostavan ilmapiirin sekä sitä kautta hyvät palvelut kuntalaisille.

Palkitsemisen perusteena käytettiin vuosittain toteutettavan Pulssi- henkilöstökyselyn tuloksia. Pulssikysely on Varkauden kaupungin henkilöstötutkimus, josta saadaan ajantasaista tietoa toiminnan suunnitteluun ja ohjauksen tueksi. Henkilöstö vastaa kysymyksiin, jotka käsittelevät toimintaan liittyviä tärkeitä osa-alueita kuten jaksamista ja työhyvinvointia, kollegoiden vaikutusta omaan työhön, työn sujuvuutta, motivaatiota toiminnan kehittämiseen ja esihenkilötyötä. Vuoden 2020 kyselyssä kysyttiin myös viestinnän ja tiedonkulun toimivuutta, sekä koronan vaikutusta työskentelyyn.

Palkittujen esihenkilöiden eli “Pro Pomojen” toiminnassa korostuivat mm. seuraavat piirteet: henkilöstön tukeminen, auttaminen, ongelmien ratkaisu ja niihin puuttuminen.

“Pro Pomot” palkittiin Navitaksessa järjestetyssä esihenkilöiden kahvitilaisuudessa perjantaina 4.6.2021 kahden hengen lahjakorteilla Varkauden Teatteriin, kunniakirjoilla sekä ruusuilla.

Pro Pomot 2020 ovat:

Rintala Kirsi, Palveluasumisen ja varahenkilöstöyksikön esimies

Ketola Päivi, Rehtori

Koistinen Anita, Palveluesimies

Kukkonen Marko, Liikuntapaikkaesimies

 

Varkauden Kaupunki toivottaa onnea valituille!