Keskustelutilaisuus: Ihan omanlainen Warkaus vapaa-ajan asukkaille ja entisille varkautelaisille

Keskustelutilaisuus: Ihan omanlainen Warkaus vapaa-ajan asukkaille ja entisille varkautelaisille

Viimeksi muokattu: 
5.8.2022 15.26
Elämässä pitää olla muutakin kuin hoppu - aikaa jää muuhunkin kuin työmatkoihin ja rahaa muuhunkin kuin asumiseen. Keskustelutilaisuus ei varkautelaisille vapaa-ajan asukkaille ja Varkaudesta pois muuttaneille järjestettiin kaupungintalolla perjantaina 22.7.2022.

Varkaudessa on eri puolia mistä valita – voi tehdä siitä omanlaisensa, itselleen sopivan. Varkaus on myös monin tavoin uniikki, eli ihan omanlainen! Meille jokainen mielipide ja näkemys on tärkeä ja ne jalostavat kaupunkiamme. Perjantaina 22.7.2022 kausiasukkaille ja entisille varkautelaisille  järjestetyssä tilaisuudessa osallistujilta kysyttiin millainen Varkaus on vapaa-ajan asukkaalle tai miten se on muuttunut vuosien varrella. Keskustelu oli vilkasta ja tilaisuus oli osallistujien mielestä oikein onnistunut ja tarpeellinen. Monella oli paljon kysyttävää Varkaudesta ja ideoita alueen kehittämiseen. Muisteltiin myös Varkautta poismuuttajan näkökulmasta ja keskusteltiin siitä, että Varkaudesta on löytynyt poismuuton jälkeen uusia puolia. Esimerkiksi Kämärin alue ja uudet sillat olivat tutustumisen arvoisia kohteita monen muun asian lisäksi. Käytiin myös pohdintaa Varkauteen paluusta. Tilaisuuden päätteeksi kutsuvieraiden ilta jatkui Sampea ja samppanjaa –kaupunkifestivaalin merkeissä. Moni pääsi osallistumaan tapahtumaan ensimmäistä kertaa, kun tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran heinäkuun puolella.

Keskustelutilaisuudet ovat osa kaupunkistrategiaa ja tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa itseään kiinnostaviin asioihin. Kaupunkistrategiassa tavoitteena on, että meillä välitetään, vaikutetaan ja viihdytään! Ensimmäinen tilaisuus pidettiin kesäkuussa yhteistyössä Navitas Yrityspalveluiden kanssa, jossa kohderyhmänä olivat yrittäjät.

Yhteinen päämäärämme on viihtyisä Varkaus, jossa elämä on rikasta monella mittarilla – ihan omanlainen.

strategiatunnus.jpg