Vattuvuoren laskettelukeskuksessa ei ole toimintaa talvikaudella 2022-23

Vattuvuoren laskettelukeskuksessa ei ole toimintaa talvikaudella 2022-23

Viimeksi muokattu: 
19.9.2022 15.30
Varkauden kaupungin liikuntapalvelut on kartoittanut kevättalvesta 2022 alkaen mahdollista uutta toimijaa jatkamaan Vattuvuoren laskettelukeskuksen toimintaa.

Neuvotteluja on käyty toukokuusta lähtien neljän eri toimijan kanssa. Neuvotteluissa on keskusteltu mahdollisuuksista ja ehdoista jatkaa toimintaa joko nykyisessä muodossa tai ympärivuotiseksi laajennettuna. − Valitettavasti tässä vaiheessa joudumme päättämään neuvottelut tuloksettomina, toteaa liikuntapalveluiden esimies Marko Kukkonen. Näin ollen ainakaan talvikaudella 2022-23 Vattuvuoren laskettelukeskuksessa ei ole toimintaa.

Potentiaalisten toimijoiden kanssa käytyjen selonottojen ja neuvotteluiden yhteydessä on tullut ilmi, että toiminnan jatkaminen ja kehittäminen alueella vaatisi mittavia investointeja rakennuksiin. Tarkempia suunnitelmia ja laskelmia ei ole tehty, mutta arvioiden mukaan puhuttaisiin satojen tuhansien eurojen investoinnista.

Seuraavaksi asia viedään tiedoksi hyvinvoinnin edistämisen lautakunnalle ja siitä edelleen kaupunginhallitukselle.

Neuvottelut toiminnan jatkamiseksi käynnistetään uudestaan, mikäli jokin uusi tai jo selonotossa mukana olleista toimijoista ilmoittaa kiinnostuksensa.

 

Lisätietoja:

Marko Kukkonen, liikuntapalveluiden esimies, 040 589 6309, marko.kukkonen@varkaus.fi