Varkauden vuoden vapaaehtoisen valinta

Varkauden vuoden vapaaehtoisen valinta

Viimeksi muokattu: 
21.9.2022 12.20
Varkaus etsii vuoden 2022 vapaaehtoista. Kuka tahansa, niin yksityishenkilö kuin yhteisö, saa ehdottaa vapaaehtoista 30. syyskuuta mennessä.

Vuoden vapaaehtoinen 2022 -kampanja starttaa 1.9.2022

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus ehdottaa Varkauden vuoden vapaaehtoista. Ehdokas voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän voi toimia vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Varkauden vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä) tai joka on julkisesti palkittu/huomioitu vapaaehtoistyöstä aikaisemmin.

Ehdokkaasta tulee ilmoittaa:

· ehdokkaan nimi ja/ tai selkeä tunniste vapaaehtoistyön tekijästä

 · lyhyt perustelu

 · ehdottajan nimi ja yhteystiedot

Vuoden vapaaehtoista voi ehdottaa sähköisesti Varkauden kaupungin www - sivuilta ja sosiaalisesta mediasta (facebook ja imstagram); Varkauden vuoden vapaaehtoinen (surveypal.com)

tai kirjeitse osoitteella: Hyvinvointi- ja osallisuustyö; Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus.

Varkauden valikkoryhmä (vapaaehtoistyötä koordinoiva ryhmä) valitsee ehdokkaista viisi ehdokasta, joista hyvinvoinnin edistämisen lautakunta tekee lopullisen valinnan. Varkauden vuoden vapaaehtoinen julkistetaan ja palkitaan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2022.

Ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan viisi tuotepakettia.

Lisätietoja:

Tarja Tomperi, osallisuuskoordinaattori, 040 578 3110, tarja.tomperi(a)varkaus.fi

Sari Markkanen, hyvinvointikoordinaattori, 040 017 8701, sari.a.markkanen(a)varkaus.fi