Hyvän mielen joulukassi -kampanja tulee taas

Hyvän mielen joulukassi -kampanja tulee taas

Viimeksi muokattu: 
25.11.2022 11.08
Varkauden kaupunki järjestää yhdessä K-Citymarketin, Prisman ja Tokmannin kanssa jo perinteeksi muodostuneen Hyvän mielen joulukassi -kampanjan ajalla 21.11.–14.12.2022.

Jakelijatahoina mukana ovat kaupungin sosiaalitoimen, päihde- ja mielenterveyspalveluiden, kotihoidon sekä Ohjaamon lisäksi Perheentalo, SPR paikallisosasto sekä Savon Koti. Kampanjan suojelijana toimii kaupunginjohtaja Joonas Hänninen.

Kampanjan kassit sekä kassien telineet, jotka ovat kampanjan ajan kaupoissa, on valmistanut työpaja. Näin kampanjassa on huomioitu myös työllisyys.

Kampanjan tavoitteena on edellisten vuosien tapaan osallisuuden, yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen lisääminen sekä hyvän joulumielen tuottaminen.

Kasseja voi myöhemmin käyttää ostoskasseina, näin kampanjassa huomioidaan myös ekologisuus. Kasseja on ollut jakelussa myös aiempina vuosina, joten kasseja on jo laajasti käytössä.

Lahjoituksen antajan on helppo omien ostoksien yhteydessä ottaa kassi telineestä ja valita kassissa olevan ostoslistan mukaisia tuotteita, jotka haluaa lahjoituksena antaa, maksaa tuotteet kassalla ja jättää kassi kaupan infopisteeseen.

Kaupungin työpaja kerää lahjoituskassit ja hoitaa ne edelleen jakelijatahoille. Kassien sisältöjä tasataan tarvittaessa ennen lahjoituksen saajalle viemistä. Lahjan saaja huomioidaan kassin sisällön mukaisesti.

Mukana tänäkin vuonna kampanjassa on se, että tuotteita voi ostaa myös laajemmin, muistakin kuin mukana olevista kaupoista. Ostetut tuotteet voi toimittaa kampanja-aikana kaupungintalon aulapalveluun ja/tai kirjastolle, josta ne toimitetaan eteenpäin.

Näytetään jälleen yhdessä, että Varkaudessa välitetään lähimmäisestä ja halutaan tuottaa hyvää joulumieltä! 

 

Lisätietoja:

Helena Pitkänen, talousjohtaja, puh. 044 444 2460  , s-posti : helena.pitkanen@varkaus.fi

Pia Hedman, työllisyyspalvelujen tiimivastaava, puh. 044 444 2505, s-posti: pia.hedman@varkaus.fi