Vanha Varkaus -valokuvakilpailu 2022

Vanha Varkaus – Uusi suunta -hanke järjestää yhteistyössä Visit Varkauden, Varkauden kaupungin viestinnän, Varkauden Kameraseuran ja yhteistyökumppanien kanssa valokuvakilpailun ajalla 2.-31.5.2022. 

Säännöt 

Kilpailu käydään digitaalisin kuvin. Kuvan käsittely on sallittua, mutta kuvan sisältöä ei saa muuttaa. Älylaitteilla (puhelin, tabletti) otetut kuvat sallitaan, kunhan kuvat ovat teräviä. Kuvan tulee olla kuvaajan itsensä ottama. Kuva voi olla vanha tai uusi, ja se voi kuvata joko mennyttä tai nykyaikaa. Kuvan tulee olla otettu kilpailualueella,  joka käsittää Vanhan Varkauden (Kommila-Kosulanniemen asuinalue, Varkauden tehtaat, Päiviönsaaren vanha keskusta), Kämärin ja Taipaleen kanava-alueen. 

Kilpailussa on seuraavat sarjat: 

A. Kaupunkiluonto 

B. Rakennettu ympäristö 

C. Ihmiset ja tapahtumat 

Kuhunkin sarjaan voi osallistua 1–3 kuvalla. 

Kuvatiedostot nimetään seuraavasti: Sarja (A, B tai C), kuvaajan nimi ja teoksen nimi, esim. A_valo_kuvaaja_kämärin_kuohut.jpg, jos sarja on A, kuvaajan nimi on Valo Kuvaaja ja teoksen nimi on Kämärin kuohut. Edellä mainittua järjestystä on noudatettava, muutoin kilpailukuva voidaan hylätä. 

Kuvatiedostot toimitetaan JPEG-muodossa kilpailun sihteerille osoitteeseen tiina.immonen@navitas.fi, viestin aiheeksi Valokuvakilpailu. Kuvatiedostot tulee toimittaa 31.5.2022 klo 16 mennessä. Myöhemmin saapuneita kuvia ei hyväksytä. 

Oikeudet kuviin 

Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa järjestäjille kaikki oikeudet julkaista ja käyttää kuvia mm. viestintä- ja markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla, somessa, painotuotteissa ja muissa tuotteissa ilman erillistä korvausta. 

Kilpailualue 

Kilpailualue käsittää Vanhan Varkauden (Kommila-Kosulanniemen asuinalue, Varkauden tehtaat, Päiviönsaaren vanha keskusta), Kämärin ja Taipaleen kanava-alueen. 

Kuva, joka sisältää kohteen kartta

Kuvaus luotu automaattisesti 

Arviointi ja palkitseminen

Kuvat arvostelee raati, joka arvioi mm. kuvien kiinnostavuutta ja teemaan sopivuutta. Kunkin sarjan paras saa palkinnoksi kilpailutyönsä kehystettynä. Lisäksi palkintona on voittajien kesken arvottavat lahjakortit seuraavasti:

  • majoituslahjakortti Hotel Oscariin
  • kolmen ruokalajin illallinen kahdelle hengelle Hotel Oscarissa
  • päiväliput kahdelle hengelle Sampea ja Sampanjaa -tapahtumaan + 30€ lahjakortti Harri's Food Factoryyn

Yhteistyössä: Hotel Oscar, Sawo Events Oy ja Warkauden kaupunkikeskusta ry.

 

Lisätietoja 

Kilpailun sihteeri 

Tiina Immonen, p. 044 491 5359 tai s-posti: tiina.immonen@navitas.fi